bilginnn morsevenanne9 benimkinden de tık tık ses gelmeye başladı emerken damagindan demekki bu bence tükürükle de alakalı çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz eğer siz doktora daha önce gotururseniz banada haber verir misiniz ne dedigini
morsevenanne9 bilginnn tamam bakalım ocak ayının başlarında gidicez o zaman sorucam bende birde kollarını attıriyor uyurken tam uyuyor kollarını kaldırıyor refleks olarak onu falanda sorucam
bilginnn morsevenanne9 moro refleksi bizde de devam ediyor o dört aydan sonra azalıp 6. Aydan sonra kaybolacak
morsevenanne9 bilginnn epilepsimiki acaba diyede düşünmeye başlamıştım ama değil diğer belirtiler yok çünkü çok şükür aynen sanirim uyurken kollarını sarmak lazım uyanmasi için ama benim kızım maşallah sardirmıyor sarincada çıkartıyor zorlayıp zorlayıp 🤷♀️
Bet2506 morsevenanne9 korkmayın benim kızım da 5 aylık oldu ve her gün farklı bir şey oluyor :) ben cok korkuyordum ama bir iki gün sonra geçiyor baska bir sey baslıyor :) dolyısıyla cok ciddi seyler olsa emin olun cok aglar cok huysuzlasır
morsevenanne9 bilginnn evet ediyor doktoruna sorduk normal dedi damaklari kasiniyordur dedi sadece 🤷♀️🤷♀️