Deletedmom_36 Kizlar 5.Ay atagi da cok zormu yoksa bebegim dis cikariyorda onun icin mi bu kadar huysuz😢emmeyi reddediyor kopek pozisyonunda emzirme diye birsey varmi ben oyle emziriyorumda 3 gundur🙊😂
ZeynepSinanArel Deletedmom_36 bence var 5. Aya girdik gireli gece ağlamaları başladı sık uyanma başladı memeyi istememe başladı ben anlamadım 🤷♀️
Anne24 Deletedmom_36 5 aylık atakta mı varmıs🙄 korktum suan bız 5 aylıgızda😂 meme reddıde yasıyoruz zaten 2 aydan beri
Deletedmom_36 ZeynepSinanArel 5.ay atagi varmis zaten 1 ay kadar suruyormus hatta😢benimki dogdugunda beri reddediyor ama sadece anne sutuyle besliyorum hoplaya ziplaya tam duzeldi diyorum 2 3 gun sonra yine reddetme🙄
Deletedmom_36 Anne24 varmis valla bana burdan biri hesapladi 1 ay kadar suruyor hatta🙊meme reddi geceleri surekli uyanma ve huysuzluk yasiyoruz🙄
Deletedmom_36 Fgndmn ben valla dogdugundan beri ayakta emziriyorum nadirdir oturarak emzirdigim oyle cok yoruldum ki🤧
Deletedmom_36 Dogununannesi evet ya 1 2 hafta suruyor 4.ay atagi bitincehemen 5 ye girdik😅 ama gercekten 4 bitince kizim cok uslu cok guleryuzlu bi bebek olmustu😊
Anne24 Deletedmom_36 huysuzlugu var sıkılıyor çok cabuk ama meme reddı zaten vardı bakalm daha neler cıkcak