buseatesch 3 aylik bebeğim var korunmaya başlamak istiyorum 3 aylik iğne yaptiranlar yazabilirmi ucretlimi nerde yaptırıyorsunuz sağlık ocağında yokmuş sanırım oradaki ebe yok dedi bana
Nacafa buseatesch geçen gün bana da var dediler iğne için. Ben en son 150 tlye aldım eczaneden reçetesiz satılıyor
Nurtkn4242 buseatesch canım ben 1 sene kadar 3 aylık iğne yaptırdım adetten tamamen kesti karnımda şişlik yaptı doktora gittim şimdi bıraktım iğne yaptırmayı 4 ay oldu hala adet olmadım 6 ayda anca düzelir dedi doktorum bence sakın yaptırma
Esmaerol buseatesch 3 aylık iğne kullanıyorum adetı kesıyo ama koruma olarak yüksek orani eczaneden alıp saglık ocağında yaptırablrsn en son 50 TL’ye almstm
buseatesch Hamburgerr hapı takip etmek istemiyorum hergun spiral ler de pahalı bilemedim en azından 3 ayda bir daha cazip geliyor güvenilir geldi bilmiyorum 2 3 defa yaptırmayı düşünüyorum yan etkisi olursa bırakırım muhtemelen
Hamburgerr Esraprm benimki farklı tür tedavi amaçlı kullanıyorum ama yazz yada yasmine geçicem 21 günlük benimki her gün aynı saatte içiliyor 21 gün içip 7 gün ara veriyorum o 7 günlük arada da adet oluyorum 3,5 senedir iyi gidiyoruz hapla 😂
Esraprm Hamburgerr doğumdan sonr doktorum bana cerazette önerdi ve her gün kullanmam gerektiğini söyledi. Bebeğim 9 aylık olacak ve düzenli adet olmadım hala hafif hafif lekeler geliyor bazı ay gelmiyor bende bu durumdan rahatsız olup hapı kullanmayı istememeye başladım o yüzden sordum