Mine25 Kızlar 2 aylık bebeğim var gündüzleri aşırı uyuyor sadece acıkınca uyanıyoe ama gece uykumuz hiç yok bu düzeni nasıl oturttabilirz tavsiyelernizi bekliyorum
omerinannesi0509 Mine25 gündüz biraz daha uyanık tutmaya çalışın akşam da bir güzel banyo ondan sonra mışıl mışıl uyur canım
Deletedmom115 Mine25 Gece gündüz ayrımını bilmesi lazım. Mesela ben hiç ışıkta yatırmadım gece karanlıkta yattı yada salonun ışığını açardım. Bir de gece yatmadan rutin oluşturun. Internetten bakabilirsiniz.
Eses8393 Mine25 merhaba ben gece ve gündüz ayırımı pijamalarını giydirerek öğrenmesi sağladım sabahta tekrar normal kıyafet giydirdim İnşAllah yardımcı olur
Mine25 omerinannesi0509 tutmaya çalışıyorum canım ama kucakta olsa hep bi ağlama halinde . Sırf oyalansn belki faydası olur diye oyun halısı aldım yarın gelcek gündüzleri o şekilde uyanık tutarım diye düşünüyorum inşallah faydasi olur 🤦♀️
omerinannesi0509 Mine25 aynen onunla uyanık kalıyorlar ama 2 aylıkken pek birşey yapmadı benim oğlum 2,5-3 aylıkken başladı algılamaya ama doğduğundan beri yatırıyorum altına motor becerisi gelişsin diye 🙄
Deletedmom115 Mine25 Işıkta yatarsa geceyi bilmez. Internette yatmadan önceki uyku rutinleri nelerdir yazarsanız belki bir şeyler çıkabilir.
Mine25 omerinannesi0509 kullananlar çok memnun gerçekten. Bide vicdanımda rahat etmiyor emzir uyut emzir uyut uyanık kaldığında sürekli ağlıyor mecbur yatırıyorum 🤦♀️ Analık çok zor allh herkesin yardımcısı olsun bide ilk olunca tecrübesizlik cabası
omerinannesi0509 Mine25 Aminnnn ay hiç sorma canım ya ben bazen millet nasıl 3-4 tane yapıyor diye düşünüyorum düşünemiyorum şuan hem Küçük çocuk ve bebek 🙄🙄🙄🙄 rabbim dağına göre karını veriyor
Mine25 omerinannesi0509 kesinlikle öyle biz bitaneyle baş edemiyoruz 3-4 tane çocuk yapanlar nasıl yapmış diyorum gerçekten zor ya . Bazen eşime diyorum sakın bana 2. Çocuğuda yapalım beraber büyüsünler sözleriyle gelme halimi görüyorsun😂😂😂
omerinannesi0509 Mine25 ahahahah 😂😂 aynı durumdayız eşim istiyor ama ben istemem bunu 3,5 aylığa getirdik çok şükür annem sayesinde
Mine25 omerinannesi0509 kesinlikle yalnız olsam asla yapamazdım bizde annemlere göç ettik valla yoksa kafayı yerdim
Mine25 Eses8393 merhaba canım çok teşekkür ederim bu ışık kapalı mevzusunda başarısız olursak bunu denicem
omerinannesi0509 Mine25 al benden de o kadar annem bir kaç günlüğüne memlekete gitti kafayı yiyorum çocuğun huyları değişti resmen 😂