eflinnazbldk Bayanlar acil yardım yarın verem aşısı olucak kızım agrı kesici veren oldugumu ? Bi kaç kişi agrı kesici içirip götürdüm dedi sonradan da agrı kesici içirdim dedi sizce içmelimi daha 2 aylık kullanan varmı ?
AysenurBaran eflinnazbldk bebeğim 2.ay aşısı olduğunda çok çok ağlamıştı uyuya kaldı , ve uykusundan çığlıklarla uyanmıştı resmen 🥹🥹🥹 hemşireyi aramıştım calpol aldık hemen işe yaradı huzursuzluğu oldu ama ağlaması olmadı bi daha
Mrvak eflinnazbldk ilk başta verirseniz aşının etkinliğini azaltır tutmayabilir aşı olduktan 1 saat sonra belli oluyor belki hiçbişe hissetmicek durduk yere vermeyin bebişe eğer huysuzlanır durmazsa aşı olduktan sonra verebilirsiniz biz hiç huysuzluk ateş durumu yaşamadık mesela
Ogibuse eflinnazbldk ben bu önceden vermek için almıştım ebemize danıştım versende aynı vermesende aynı demişti calpol o anki vücudun ağrısını keser bence verme boşuna dedi sonradan olacak olan acıyı kesmezki dedi aşıdan sonra ver dedi hem ateş veya ağrı olacakmı bilemeyiz olursa ver demişti öyle yapmıştım eve geldikten sonra verdim
eflinnazbldk AysenurBaran yaa ne yapacagımı bilmiyorum huzursuz olursa vermelimiyim diye düşünüyorum aile büyüklerimiz verilmemesi gerektigini söylüyor 😢
Preens Canım biz aşımızı vurulduk 3 tane birden bu arada yapıyorlar eve geldim belli bir saat sonra biraz huysuz oldu 1 çay kaşığı calpol verdim ateş kontrolü yaptım habire 3 gün uyku düzeni huysuz oluyorlar
Ogibuse eflinnazbldk çocuk ağlayıp huzursuz olursa ver calpolun zararı olmaz sadece yüksek doz verme bir çay kaşığı yeterli ve 4 saatte bir verilebilir ben bazen damak ağrısı olunca bile veriyorum gece uyutmadan önce rahat uyusun diye
gulten01 eflinnazbldk Siz aşıdan sonra direkt önlem amaçlı calpol verin 2.ay aşısı biraz ağrı yapıyor bebeğiniz rahatça uyusun eğer ki ateşi yaparsa 4 saatte bir verilebilir. Ben aşıdan hemen sonra ateşi olsa da olmasa da direk verdim hiç bir sorunda olmadı şükür
Ogibuse eflinnazbldk eğer ağrıyı çok hissederse zaten çok ağlayacaktır vermek zorunda kalacaksın 😏 heleki bacak aşıları oğlum bacaklarını kıvıramıyodu yavrum çığlık atıyodu 😔 aşılar çok zor yaaa off hep stresss
eflinnazbldk Ogibuse ay bende stres yaptım kıyamam kurban oldugum şimdi mışıl mışıl uyuyor hiç bişeyden haberi yok
Ogibuse eflinnazbldk ayy evet ben sağlık ocağına gidene kadar kafayı yiyodum ne güzel uyuyor şimdi ağlıcak canı yanıcak diye bitecek hepsi onların sağlığı için yapacak bişey yok napalım