Yelda35 Kızlar oğlum 3 yaşında gece bazen 2 kere üst değiştiriyorum. Son 2 haftadır başladı bu, yatmadan tuvalete gidiyor. Hiç kızmıyorum ancak neden bulamıyorum. Başınıza gelen varmı böyle
Elvnkaratas Yelda35 benim kızım da 3 buçuk yaşında asla altını ıslanmazdı tuvalet eğitimin de bile ilk günde bıraktı gece ama. Bu 1 aydır ara sıra ıslatıyor bende asla kızmam hatta korkma annecim altına çiş yapmışsın değiştiricem diyorum bende merak ediyorum nedenini
Leylaa_ Yelda35 gece veya yatmadan sıvı alıyor mu ? İdrar çok baskı yapıyor olabilir tutmayıp ıslatıyordur
Yelda35 Noname21 soruyorum sinekten korktum diyor ben buradayım annecim korkma sinek birşey yapamaz sana çünkü küçük o diyorum. Ama 3 haftadır böyle alt ıslatma
Noname21 Yelda35 dönem dönem kızım da da oluyordu dört yasında benimki ürkek dönemlerinde oluyor genelde
Yelda35 Elvnkaratas aynen aynen hiç yapmazdı tutarda çişini kakasını ancak neden böyle bilmiyorum internetten araştırdım %40 ile %60 arasında bu yaşta normal diyor
Elvnkaratas Yelda35 bende baktım evet normalmiş ama insan tedirgin oluyor yine de evet benim kızım bir yere gittiğimizde yapmaz bile anne pis der .
Hamburgerr Yelda35 gece çorap giydiriyor musunuz? benim kızım sürekli kaçırmaya başlamıştı meğer gece ayakları üşüyormuş bol çorap giydiriyorum o günden beri kaçırmadı
Berydeniz Yelda35 benim kızım üç buçuk yaşında oda bu son zamanlarda ara ara kaçırıyo uykusuzluktan geç uyuyor bence kalkmaya usendigi belki kaçırıyo ama bilemiyorum korkuyor olabilir de