glnraytn Çocuğuma babaannesi annecim annem dediği için 2 yaşındaki oğlumda ona anne diyor ne yapabilirim
lilanasi glnraytn babaannesini net bı dille uyaracaksin bı daha annem demeyecek, sende çocuğuna anlatacaksın o babaanne diye bu şekilde düzelir. Başka türlü çok zor. Sinir oluyorum böyle babaannelere ya
Dilararden glnraytn Çocuklara zaten anneciğim, babacığım işte bilmem neciğim yok prensim prensesim gibi şeyler kullanmamız gerekiyor. Bunu kayınvalidenize düzgünce açıklayın.
brsnhsm glnraytn Beraber mi yaşıyosunuz peki? Yeğenim önce anane demeyi öğrenmişti ama annesine de anane diyodu. Ananesi büyüttü çünkü illa etkileniyo çocuklar
Nurtkn4242 Benim kızım 18 aylık o da benim anneme anne diyor ama benden dolayı ben anne dediğim için anne diyor kayınvalidenizi uyarın bi daha söylemesin belki unutur ona söylemez
Dilararden ayybukemm06 😀😀😀 ya tabii orası da öyle de işte anlamazsa görüşmemek için bahanesi olur 🙈🙈🙈
KLORAK glnraytn kaynanana söylemeye çekinirsen yalandan “sokakta ki yaşlı kadınşara da anne diyor,lütfen doğruyu öğretir misin aile kavramlarını karıştırıyor) gibi bir örnekle uyarabilirsin