Hemen anlatayım 😊 ilk zamanlar çok zor geldi, sanki saat 11de kahvaltı etmezsem olmazmış gibi .. sonra alıştım, o sebeple günlük rutinimi yazıyorum.
Sabah kalkar bir bardak su içerim. İşte oğlumla oyna, oyalan vs derken uyku vakti gelir… Bazen 10, bazen 11 de uyur. Bu saate kadar sıcak bir şey isterse canım, filtre kahve ya da karanfilli çay içerim 🥰 oğlum uyuyunca kahvaltımı hazırlamaya başlarim. Ya da bir gece önceden sevdiğim bir yemek varsa onu isitirim. 11:30-12:00 arasına denk geliyor ama bazen geçiyor tabi o saati, bazen erken oluyor nasıl uygun olursa 😊 kahvaltı diyelim.
Arada bir şey icemiyorum çünkü 10 aylık bebek ile sıcak bir şey içmek hayal 😄 su iciyorum, maden suyu… Sonra oğlumun ikinci uyku vakti geliyor 3-4 arası uyur. Ben de 5 gibi akşam yemeğini yer, yeme olayını bitiririm 😊
Gün içinde canım çok isterse tatlı da yiyorum, gece de bazen kacamaklarim oluyor. Tam dikkat edilirse daha hızlı kilo verilir. Fırsat bulursam yürüyüş yapıyorum, zaten bebegim hep kucağımda olduğu için, onu da spor sayıyorum ama öyle olmaz tabi 😊
@Aymeym @ismimneolsunla