Selamben_ Cemen otu kullananlar süt artirmasinda cok faydasini gorduk diyorlar denemeyi dusunuyorim nasi sizce
Emily37 Selamben_ diyetisyenim vermişti bana çemen otunu cidden bende işe yaradı sütüm epey artmıştı ama ben yanında bestlak damla ve vitaminde kullandım canım
Selamben_ Emily37 vitamin olarak ne kullandin bende aldim bestlak tam olark bestlsgi nasi kullandin cemen otunu nasi kullandin
Emily37 Selamben_ bestlak kutusunun üstünde yazan ölçüye göre kullandım,solgarın vitamini var süt arttırmaya yarıyor dersen eczacın verir canım.çemen otunuda akşamdan suya koyup sabah süzüp içtim ben.bol bıl yeşillik ve bol su içmeyi unutma
Selamben_ Emily37 cemen otunu sicak su kaynarip üstinden dokup demlenmesini beklrsem anlik icsem olur mu cnm
Emily37 Selamben_ valla ben sıcak suya 2 yemek kaşığı koydum demledim öyle 3 saat sonrada içtim.genelde akşamdan yaptım sabah içtim,sabah yaptım akşam içtim
Emily37 Selamben_ çemen otu tohumu diyr aldım ben canım aktardan.diyetisyenim bu şekilde vermişti tarifini öyle kullandım bende
Selamben_ Emily37 peki cnm gunde kac kere icebilrm mesela bi kere ictim bugun bi daha iceyim diyorum da fazla olunca zarari olursa diye