Duyguserda Kızlar merhaba devlet hastanesinde bebeğini sünnet ettiren var mı acaba yarına randevu aldım Haseki Devlet Hastanesinden gitsem mi korkuyorum
Deletedmom115 Duyguserda 3.5 aylıkken yaptırdım devlet hastanesinde şimdi 18 aylık oldu geçti bitti bir daha böyle bir sorun olmayacak biraz zor geçiyor ama 1 hafta sonra eski rutine dönersiniz merak etmeyin.
Sevgidolu 1bocek1cicekannesi devlet hastanesi mi benim oğlum 4.5 aylık ama 1 yaşından önce yapamam dedi bize doktor ya
Sevgidolu Duyguserda ben kocaeli de oturuyorum devlet hastanesine götürdüm yapmıyorum anesti vermek istemiyorum dedi 1 yaşını bekleyebilir dedi doktor oğlumun ucu tam açık değil çocuk doktorumuz hemen yapılırsa daha rahatlar demişti
Ensar_2019 Ben devlette yaptırdım çarşamba günü. 3ay 24 günlük benimki de . İyiki yaptım diyorum bezli çocuk daha çabuk iyileşiyor. Bir sıkıntı da olmadı ilk iki gün agladı şimdi iyi şükür.
Duyguserda Ensar_2019 peki ben yarın götürsem mi 1 yaştan küçük çocuklara yapılmıyormuş da ben çocuk cerrahiye aldım acaba yaparlar mı