ElifDefne3535 Fulo suluğunu değiştirebilirsiniz ben Philipsin alıştırma bardağıyla veriyordum içmiyordu eee baby bin pipetli suluğunu verdim su içmeyen bebeğin su içmeye başladı
aysuuyenihayat Fulo ay benim kızım da 7 aylık asla sevmiyo su içmeyi. Herşeyi yer içer ama su içmez her yolu denedim. Neyse ki eğer emiyosa zorlamaya gerek yokmuş 9. Aya kadar anne sütünden alırmış su ihtiyacını
Caglab Fulo vallahi canım benimki 1 yasından sonra su içti resmen 1 yasa kadar yarım çay bardagı kadar zor içiyordu ama mama içtigi için o karsılıyodu ihtiyacı varsa içer zaten
Eskiz25 Fulo bende daha dün bu konudan dolayı post açmıştım forumda.Dr. Osman gönülal bi video paylaşmış yeni onu izlememi söylediler size de tavsiye ederim. Bu arada benim bebeğim de 10 buçuk aylık ve maalesef ne yaparsan yapayım şu içiremiyorun
Baklavanida ElifDefne3535 benim kızımda su içmeyi bilmiyor 2yudumda hemen öksürüyor öksürünce 2.yi teklif ettiğimde kabul etmiyor kaşıkla başka biberonla verdim yine bilmiyor ne zaman öğrenir acaba yaa 1yaşında
ElifDefne3535 Baklavanida pipetle denediniz mi hiç ben pipetli sulukla buldum çözüm ama bazen benim kızımda çok hızlı içiyor ya da içerken hareket ediyor suyla boğuluyor neredeyse 😵
Baklavanida Fulo kaşıkla da içemiyor öksürüyor hemen ne zaman öğrenir acaba bende sık sık 2yudumda olsa veriyorum yoksa doyasıya içemiyor
_Goktugunannesi__ Fulo suyunu ılık vermeyi deneyin ilnzamanlar oğlum da içmiyordu biraz kaynar su döküp mama yaptığımız sıcaklığa getiriyordum öyle içiyordu