yeniaday1 herkesle değil sadece benim görmesini istediğim kişileri ayarlayarak (halâda öyledir) 2aylıkken felan başlamıştım hiç paylaşılmasa cok daha iyi ama. Çokta gerekli bişey değil. Bunu gittikçe anlıyosunuz sınırlıyosunuz zaten🥲çok bal fotoları var asla kıyamıyorum 2.bucuk yaştan beri şuan 3 yaşında halâ çokta koymamaya çalışıyorum cokta bi hevesim kalmadı zaten foto paylaşmada. Hem onda hem kendimizde. Çünkü iyi nefis bile çekiyor😞kötü nefse girmiyorum. Benle cok samimi olmayan cokta görüşmedigimiz kişilere foto göstermiyorum genel olarakta. Bazı şeyler tesadüf değil, Bebeğim bir buçuk yaşındayken deniz kenarında çok iyi pozlarını paylaştım Altını da ufak bir espri yaptım çocuk model arıyorsanız ben de küçük bir adam var diye ki çocuğum da kendi çocuğum diye söylemiyorum 1 yaş Konsept çekiminde bile Reklam yüzü olarak kullanılan bir çocuktu Ben Kaldırdım Resmini o fotoğrafın ertesi günü çok fena el ayak ağız hastalığı geçirdi ağzının içi komple yara oldu o günden beri çekinirim foto paylaşmaya, çok iyi fotoğraflarını koymak Gelmiyor İçimden artık. Ağır hastalandığında inanılmaz Üzülüp pişman olmuştum fotoğrafını koyduğuma.