sevgdemr5 Kızlar bebeğim 28 günlük. Burnu tıkalı tuhaf tuhaf sesler geliyor, burun aspiratörü ile temizledim fakat bazen de öksürüyor. Hasta olmuş olabilir mi? Ateşine baktım yok. Çok korktum..
Esleminannessi sevgdemr5 burun kılları daha oluşmadığı için en ufak şeyde öksürüyorlar normal yani🥰 aspiratörle burnunu temizleyin tıkandıkça
seheryavuzz sevgdemr5 bizde aynıydık hafif öksürük ve burun tıkanıklığı serumla temizle dedi doktorumuz bi sıkıntı olmadı havalar güzelken dışarı cıkartıyorum hep 15 dakkada olsa hava alıyor o iyi geldi hem burun tıkanıklığına hemde öksürüğü kesildi
Adakusss sevgdemr5 benım kızımında dogdugundan beri tıkanır burnu 3. Ayda geqe emerken tıkanıklıktan ememediği aspiratörle temizlemek istedgimizdede kıyamet kopardıgı için rhinfant burun spreyi verdi kacıncı ayda kullanılıyor bilmiyorum sürekli kullanmıyorm ama gece oldugunda onu üzmemek adına hemen 1 er fıs sıkıyorm anında acıyor ve rahat emıyor boyle sorun yazıyorsanız doktorunu za danısın bu ürünü birde mutlaka odada nem makinesi kullanım cok faydalı oluyor odasını hergün havalandırıp nem makınesı takıyorm rahat uyuyor