Ozooo Damlaaai bizim topuk kanımızda şüpheli çıktı araştırma hastanesine gittik normal geldi herşey içinizi ferah tutun
Damlaaai 072023 23 haftalık hamileyim Dr şüpheleniyor sıvı alalım diyor varsa gebeliği sonlandıralım diyor bu hastalık ilk topuk kanında bile yanılabiliyorlar çok canım sıkıldı bende acaba nasıl bir hastalık diye merak ediyorum
Ahas1602 Damlaaai nerden şüphelendi anlamadım bebeğin topuk kanında çıkıyor ilkin benim kızım kf hastası biz ilkin topuk kanında öğrendik doktorunuz neye dayanarak bebekte bu tanıyı koydu
Damlaaai Ahas1602 detaylı ultrason da parlaklık gördü ve aminosentez istedi bende kabul etmedim. Sizede çok geçmiş olsun nasıl bir hastalık zorlıkları neler
Ahas1602 Ayrıca gen testi yaptırın şüphe varsa hastalığın dereceleri var gebeliği sonlandırmak da neyin nesi evet hastalık zor bir süreç ama o kadar da değil hastalığın dereceleri var bazı hastalar hafif soğuk algınlığı şeklinde atlatıyor
Damlaaai Ahas1602 içimi o kadar rahatlattınız ki çok teşekkür ederim size bu hastalık çok bilinen bir hastalık olmadığı için hiç birşey bilmiyorum varsa beni neler bekliyor bilmiyorum. Dr o kadar kötü konuştu ki inanamazsınız hemen varsa gebeliği sonlandıralım tedavisi olan bir hastalık değil neler neler söyledi daha
Ahas1602 Damlaaai benm yeğenim de bağırsak parlaklığı denildi bu hastalıktan şüphe edildi sonra doğunca ter testi temiz çıktı korkmayın bu kadar evet benim kızımda var ama ileri derece değil tedavisi şöyle dikkat ediyorum soğuk alınca diyelim ağıt geçiriyor enfeksiyon olunca da şurup geçirmezse iğne veriyor çocuk doktoru bende dikkat ediyorum çocuk bu illa hasta oluyor
072023 Damlaaai başka bir doktora daha görünseniz benimde kızımda topuk kanında şiphelendilerama 2. Kanda birşey çıkmadı çok şükür, inşallah sizinde temiz çıkar.
Basel34 Ahas1602 ter testinde mi sonuç aldınız benım ter testi sonucu negatıf tekrar yaptırmam gerekır mı acaba
Bnurphlvnr Ahas1602 merhaba benim kızımda kf teşhisi koyuldu hangi mutasyon acaba sizin kızınız nelere dikkat ediyorsunuz?
Ahas1602 Basel34 bizim de negatif çıktı doktorumuz her şeye rağmen gen testi istedi orda pozitif hasta gen olduğu çıktı