Seyhanceren Sma optipro mu daha iyi comfort mu kızlar yardımcı olur musunuz lütfen bide kullanan var mı kilo alımında ilerleme oldu mu
Elifaslan24 Seyhanceren biz 1 aylığız optipro bizde kabızlık yaptı comfort deneyebilirsiniz gaz ve kabızlık yapmıyormuş denemedik ama bütün arkadaşlarım çok memnun
Melis1706 Seyhanceren 8 gunlukken basladim 14 aylik oldu hala optipro kullaniyorum kilomuzda tahlillerimizde hep guzel cikiyor cok sukur etrafimda arkadaslarimda kullandi onlarinda gelisimleri iyi yonde
damlabahar Seyhanceren oda güzel benim bebeğim onuda severek içiyordu ama sindirim sistemi biraz sıkıntılı olduğu için comportla devam ettim
Elifaslan24 Seyhanceren akşam saatinde nöbetci eczanede mama bulamadık markette de Bebelac vardı mecburiyetten onu almak zorunda kaldım iyiki de almışım çok memnunum ne gaz ne kabızlık sıkıntımız kalmadı çok şükür kesinlikle tavsiye edebilirim
Melis1706 Seyhanceren ilk zamanlar her gun yapmiyordu bikac gunde birdi bikac gun damla kullandik zeytinyagi falan verdim sonra zamanla duzeldi
hayalperest2310 Seyhanceren bize comfort da optipro da kilo yapmadı ama gaz yapmadığı için comfort kullanıyoruz onu da eczanede bulabiliyoruz sadece
kcan Seyhanceren her mama gaz yapıyor dedi eczacı en iyi mama sma dedi bende sma Optipro kullanıyorum kilo aldırdı çok iyi