Deletedmom_98 Ayı ile beraber yazarsanız herkese de fikir olur hanımlar ☺ 27 aylık Fırında baharatlı havuç ve tatlı patates Sebzeli makarna Yoğurt Top köfte
Balkizlarim Deletedmom_98 4 yas 🤭🌹 Ispanaklı yumurta, meyhane pilavı , mercimek çorbası , yoğurt yedi az önce ✨🍬 Afiyet şifa olsun bebişlere 🤌🌸
bebitonunannesi_ Deletedmom_98 bizim yediğimizden yiyor, köfte salata turşu ayran vardı ayran azıcık köfte yedi , iştahsız maalesef 😞
Dondurmalikahve Deletedmom_98 Ben ayını yazarsam savaş çıkar burda 😄 aşağı yukarı 5 yaş diyeyim. Nazar değmesin pek iştahlı oğlum 🙄 minnacık bi tabakta pirinç pilavı yanında biraz yoğurt yemişti.
CaninannesiCemre Deletedmom_98 2 gün sonra 1 yaşında Olcaz ,bu zamana kadar iştahımız fena değildi,ama son zamanlarda yok denecek kadar az :(( sadece emiyor çoğunluk :( geçici bi süreç mi bu anneler ??🙏
Irmakmelegim Deletedmom_98 sebzeli köfte (kiymasi icinde) brokoli çorbası yogurt vardı bugün menüsünde uyumadan 30 dk önce avokado cennet hurması ceviz yedi şimdi uyudu 28 ay 23 günlük kziim
Deletedmom_98 Fusunf ben önüne koyuyorum Kendisi ne kadar isterse yiyor. 1 köfte ve 2-3 parça havuç kaldı
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_98 kapya biberli salçalı bulgur pilavı yanına yoğurt 35 aylık ve 4 yaş.