annesininaski_ 25+2 haftalık hamileyim akşam koltuk kaldırdım 2 saat sonra da üç dört damla kan geldi peceteye 1 saat önce hareketlerini hissettim şuan hissetmiyorum korkuyorum .
Binnur_cam annesininaski_ hay Allah seni korkma panik yapma ama bi acile gitsen iyi olur bebişin hareketlere bakarlar keyfin yerine gelir hemm
Miracinannesi52 annesininaski_ bacım hamileyken koltuk kaldırılırmı ben bırak koltuğu kolumu yukarı kaldırmıyordum çocuk düşer diye
aptallarsizi annesininaski_ neden hastaneye gitmiyorsunuz kan gördüğünüz anda hastaneye gitmeliydiniz hemen hastaneye gidin muane etsinler baksınlar
Fasulye12 annesininaski_ ilk haftalarda olsa daldın unuttun gebeliği diyeceğim de artık 25 haftalık bebekle de bırakın şu temizlik işlerini, çok mu önemli sizden bebekten. İnşallah sorun yoktur da bir daha böyle ağır iş yapmazsınız.
Tatlican annesininaski_ Kızzz ne koltugu dikkat etsene tatlim. 5 lt suyu kaldirmistim anlik hamile oldugumu unutup sonra cocuk düserse diye oturup aglamistim🙈Düşük riski yoktu birde.
2prenses1pren annesininaski_ acile gidin yada özel hastane takibindeyseniz doktorunuza söyleyin ebesine söyler bebeğe bakıp alttan muayene eder bende öyle yapılmıştı geçmiş olsun
Melis1706 annesininaski_ ben temizlik yaptigim zaman pembe bir leke gelmisti hemen acile gitmistim kanama bir daha devam etmedi ama igne yapmislardi birde fitil falan kullanmistim ve size genelde cok hareket etmeyin diyecektir yormayin kendinizi cok riskli hareket yaptiginiz