Aylincaliskan Biz mutlu bir aileydik taa ki 8 9 sene öncesine kadar hele ki şu son 3 senedir ailecek yaşamadığımız huzursuzluk yok annem ve babam sürekli kavga halinde annem çok yalan söyler babam çalışmaz sürekli onların kavgalarına şahit olurduk hala da öyle ben evlendim 1 sene sonra eşim beni terketti çocuk doğdu geri geldi affettim sonea yine terketti hayatım berbat artık ölmek istiyorum evde veya üzerimizde büyü olduğunu düşünüyorum bu kadar olumsuzluklar her birimiz de normal mi artık çok doldum birisi naber dese ağlıyorum dayanıcak gücüm kalmadı
delirmeceler Aylincaliskan yanlış anlama lütfen ama yaşadıkların kolay değildir ama her olumsuzlukta büyü değildir allahın sınavı derim geçerim illaki bir yerde feraha çıkarsın piyasadada büyü bozduracağım diye elini verip kolunuda kaptırmak var
Akif-63 Aylincaliskan ya canım büyü falan hepsi yalan dolan şeyler inanma ama madem düşünüyorsun evini sirkeyle sürekli temizle kapı eşiğine dök
theblackvirgo Evliliginizilk başta güzel gidiyorsa ve sonradan sorunlR yaşadıysam büyük ihtimal birileri sizle uğraşıyor ayni zamanda etrafınızda sizinle iyi geçiremeyen birileri varmi
Aylincaliskan theblackvirgo evde ablm babam annem kimse birbirinle anlaşamıyor hepimiz etrafında çok arkadaşı da yok anlaşabildiği evlendiğim adamla 9 yıldır beraberdim evlendik ve kabus gibi oldu hayatım 1 sene sonra beni hamileyken terketti nereye baktırabilirim büyü oluğ olmadığıno ne yapmam lazım
Yagmursnn Aylincaliskan büyü olabilir bence şahsen benim sülalem ful büyücü senelerdir aile evindeyken de yaparlardı çok zorluk yaşadık psikolojik olarak nişanlıyken de yaptılar gözümle gördüm yani evlendim ara ara hissediyorum bişeyler olduğunu iyi bi hoca araştırıp gitmeni tavsiye ederim büyüyle insan bile ölüyor göz ardı etme hoca araştır bence
Yagmursnn Aylincaliskan cami hocası bişey yapmaz medyum da zaten genelde yapan kişi oluyor. Bu işleri çözen insanlar var hoca oluyor onlarda öyle birini bulmanız lazım hem bakım yapan yani bişey var yapılmış mı yapılmamış mı diye bakıyor yapılmazsa çözüyor
Maka_Paka Aklını böyle şeylerle bulandirma. Bazı insanlar mutsuzluktan, böyle kötü olaylardan beslenirler,mutlu olmak yerine. Evini temizle sil sirkeyle süpür yine aklında kalmasın ama bbunlari düşünme.