DenizKizi Sadece anne sütü verip 4. Ayda ek gıda tadımına başlatan oldu mu. Aslında 6. Aydan once verilmemeli diye dusunuyorum oglumda 5 bucuk 6 gibi başlamıştım ama bugun doktorumuz 4. Ayda başka meyvesuyu tadimlarina dedi. Ilk 6 ay sadece anne sütü denilir ma 4ila 6 arasında da başlanabilir dedi bilemedim bende
YagmurunAnnesi DenizKizi Benim kizim ayin 15 inde 4 ayını dolduracak. Belki kızanlar olabilir ama ben arada yogurt veriyorum. 🙊🙈 Tadımlık sadece. Doktor falan da bir sey soylemedi. sormadim da.
Alyask DenizKizi benımde kızım 4 aylık yoğurt verdım bugun 2 cay kaşığı sadece doktorumuz verebılırsın tadımlık ama acelede etme dedı gayet güzel yedı baya sevdı
DenizKizi YagmurunAnnesi tadimlik ne kadar gunde mesela. Ben oglumda 6 aylık basladigim icin tadim degil doyumluk oldu😊 kizima başlasam ne kadar vermem gerekli bilemedim
Fduz Benim oğlum 4 ay 25 günlük henüz ek gıdaya başlamadım. Haftaya başlayacacağım çünkü emmiyor ve sürekli sağıp veriyorum doktorumuz artık başlayabilirsin dedi ama tadına baktırıyorum 1 aydır felan mesela muzu elmayı vb. dudaklarına sürüyorum
YagmurunAnnesi DenizKizi Biz sofradayken kizimi pusete koyuyorum. Biz sofradayken Mızmızlandigi zaman 1 yemek kasigi gecmeyecek sekilde veriyorum. Kasigin ucuyla 6-7 defa anca veriyorum 😊