yasee01 Kızlar merhaba oğluma kan ilaci baslicaz ama bu ilacın içindeki tozu sivinin içine koyup mu veriyorsunuz onu bilemedim doktor da bisey demedi internetten baktım farklı şeyler yazıyor bilen birisi söyleyebilir mi
Anne2105 yasee01 evet tozu şişeye boşaltıp çalkala her kullanımda çalkala ve buzdolabında muhafaza et
Hayymoomm yasee01 tozu şişeye döküp çalkalıyorsunn iyice çalkala buzdolabına saklanıyorr her kullanımda çalkala birde doktorum sabahları aç karnına vermemi söylemişti bana
yasee01 Anne2105 @Hayymoomm ben sadece sisedekini verdim bir kaç kere ve disardaydi bir sıkıntı olr mu
Anne2105 yasee01 o şişedeki aroma gibi bişey karıştırmadıpın sürece dışarda kalabilir tozu karıştırdığın an dolaba koy
Hayymoomm yasee01 bir bilgim yok açıkçasııı ama ben tozu karıştırdığımda dolaptan çıkardım istanbuldan izmire götürmüştüm 5 saat tadında bi değişiklik yoktu öyle kullandım bebeğime 1 şişe bitirmiştik
Anne2105 yasee01 canım kan yapan zaten toz onu karıştırmadan veremezsin. Ama bir kerelik olmuş zarar vermez faydası da olmaz