lilosbebek btldkgl çocuk alerji bölümünde bi kadın vardı bebekli mama istedi bendeki uymadı yardım edemedim 8 den beri oradaymış ağlıyordu çıkmak zorunda kaldım aklım kadında kaldı biri baksa ordaysa yardım etse
btldkgl lilosbebek ben laboratuvarda çalışıyorum onun dışında tanıdığım kimse de yok ne yazık ki yaa aslında etrafta marketler eczaneler var bulabilirdi bir yerden tabi maddi durumunu bilemem ama keşke orada olsaydım da yardımcı olabilseydim
lilosbebek btldkgl benimde oğlumdan kan aldılar çok ağladı çıkmak istedim hemen keşke dönseydim bebek çok küçüktü maddi durumu yok gibiydi olsa zaten benden mama istemezdi sanırım
Yasemin-kckdgn lilosbebek keşke şuan orada olsaydım keşke sizde para verseydiniz mamanız uymadıysa alırdı kadıncağız çok çaresiz kalmış belliki ahh şuan çok kötü oldum yaa Allah’ım yardımcısı olsun hiç bir anne babayı muhtaç etmesin 🙏
lilosbebek Yasemin-kckdgn Oğlumdan kan aldılar çok ağladı 6 aylık çünkü aklım kaıdnda kaldı kocasıda yanındaydı dönsem mi dönmesem mi bilemedim o an çok pişman oldum ama kocası vardı diye o an düşünemedim