ikibebedublekahve Yarın kızıma 2 yaş aşısı yapılacak sağlık ocağında. Yaptıran annelerim neresinden yapılıyor aşı sonrası neler yaşadınız çok ağlıyorlar mı aşı sırasında ben çok gerildim ya 🥹
berikomoms ikibebedublekahve nerden olduğunu hatırlayamadım tam ama sanırım koldandı benimki çok ağlamadı rutin birşey sonuçta neden bu kadar panik yapıyorsunuz :)
oglumubeklerken ikibebedublekahve yaa daha bu sabah 2 yaş aşısı olduk sol bacaktan yaptılar tek aşı. Bir de 2 yaş rutin kan tahlili için kan verdik. Keyfinde birsey yok oğlumun uyuyor şu an. Uyuduktan sonra ateşine baktım ateşi de yoktu çok şükür. Bakalım bizi neler bekliyor yaşayıp göreceğiz 🥲
ikibebedublekahve berikomoms her aşı zamanı böyle oluyorum canı yanacak diye gergo oluyorum elimde değil bacım analık çok zor 😂
ikibebedublekahve berikomoms birde benim kız doktor hemsire görünce ortalığı yıkıyor daha aşı olmadan. sanırım ondan da cok geriliyorum 🥺
ikibebedublekahve oglumubeklerken geçmiş olsun kuzum inşallah bi yan etkisi olmaz 🤲🏻bizde kolaylıkla atlatalım 💘
ikibebedublekahve berikomoms yaa çok güzel fikir keşke daha önce duysaydım bunu🥹 hemen alcam işe yarar umarım💜
berikomoms ikibebedublekahve bizde yaradı normalde aile hekimimizden başkasına muayene olmak istemeyen kızım bugün ilk kez gittiğimiz bir doktora muayene oldu :) dede toys doktor seti trendyoldan almıştık
ikibebedublekahve berikomoms teşekkür ederim inşallah işe yarar artık bidahaki doktor kontrolünde 🩷 boyuna kilosuna bile zor bakıyor doktor yani çok zor oluyor zaptetmek