Kızlar ben 3 yaşındaki oğlumu buradan bir oyun grubu atölyesine götürmüştüm iki defa gittikten sonra, bir daha öğretmen asla kabul etmedi bizi. 4 ay oldu. Gerek babası gerek Ben arada bir iletişime geçip kibar bir dille boşluk olup olmadığını sorduk öğretmende her seferinde bize Boşluk olunca haber vereceklerini sırada olduğumuzu söyledi yaş grubu yok dedi, ama ben Instagram’dan görüyorum aynı yaş grubu çocukları alıyor gün içinde 5 günde hiç mi bir kişilik yer olmadı diye düşünüyorum 4 aydır. Biz Gurbetteyiz çocuğumuzun konuşma gecikmesi de var psikoloğumuz oyun gruplarını kreşlere götürmemizi önerdi hem evimize yakın olduğundan hem de esnek saatleri olduğundan kendim seçebiliyordum ne zaman gideceğimi hafta içinde götürmek istedim fakat ilk götürdüğüm zaman şöyle bir şey gördüm Benim çocuğumdan küçük eski öğrencilerine yaklaşım biraz daha farklıydı daha bir sıcaktı benim çocuğum çok vuran kıran zarar veren bir çocuk değil ben öğretmenle benim çocuğumun arasındaki uyum süreci diye hoş karşıladım Hoş gördüm. Ama bunca zaman oyalanıp asla çağırmamasına çok üzüldük çok kırıldık babasıyla beraber ve sabah Google’dan kendisine tek yıldız verip yorum yaptım yorum da aynı bu anlattıklarımı yazdım ekstra kötü söz hakaret içeren aşağılayıcı hiçbir şey yazmadım. Ve çocuğum da gitmek istemiyordu Aslında diye ben alıştırmak için oyalanması için benimle birlikte olduğu için de götürmek istediğimi yazdım. Şu an görüştüğümüz kreşlerde çocugum daha mutlu oldu daha bi ilgililer diye ekledim. Bu öğretmen birazda soğuk yapılıydı ama ben ilk böyle düşünmek istemedim çünkü bir uyum süreci var bir insanı birkaç görmede tanıyamazsın gibisinden düşündüm ama hiç bizi çağırmayınca artık bu şekilde hepsini yazdım buraya anlattığım gibi Tam. Sonra bana cevap geldi bilmem kaç yıllık hayatında asla böyle bir şey yapmadığını işletme ve insanları karalamak bu kadar kolay değil yazmış. Yorumumu silmeyeceğini ve yasal yolla bana sildirileceğini yazmış. Ben kendim için korkmuyorum ben memleketten çok uzaktayım Çocuğuma bir tek ben bakıyorum, Yani asıl merak ettiğim şu hiçbir aşağılayıcı kötüleyici hakaretvari bir söz olmadan sadece kendi gözlemlediğim şeyleri ve bizi beklettigini yazarak bir şikayet oluşturursa bir zarar görür müyüm? Ben büyük bir iddiada bulunmadım sonuçta çocuklara vuruyor kızıyor gibisinden bir söz etmedim, sadece çocuğumu o kadar hevesli olmadığını gitmek istemediğini belirttim oraya ve ilk başlardaki soğuk yapısını bahsettim sürekli bizi oyaladığını yazdım okadar. Kendiside ben kendimi herşekilde ispat ederim diye birşey yazmış ona bu savunmayı yaptıracak bir iftira saldırı sözü kesinlikle kullanmadım Tamamıyla yazdım şuan sizlere. Yorumlarınız benim için değerli teşekkür ediyorum Kafam çok dağıldı bu konuda.