Kuzeysmom_ biz oğlumu 55 günlükken yaptırdık lokal anestezi yapiyolar 5 maxsimum 10 dakika da bitti hastaneye gidip kayıt yapınca sizi odaya alıyorlar ve siraniz gelince çağırıyorlar önce iğnesini yapıp size geri veriyolar sakinlestirin diye ben biraz öptüm sarıldım sonra emzirdim ağlaması bitti ve geri verdim siz odaya gidin getircez dediler 5 dakika bana 5 gün gibi geldi ama çok şükür sıkıntısız geçti geldiğinde iyiydi bize gösterdiler yarasını temizlik bakımını anlattılar bandaj oluyor genelde o düşüne kadar birşey yapmıyorsunuz kanaması olursa götürmeniz gerek bizde olmadı ve bizde bandaji 2 saat sürmeden düştü bende bardak kesip bezine koydum bez yapismasin diye ve sabah akşam Sarı kantaron yağı sıktım pipisine aşırı hızlı toparlıyor ilk idaririni yapınca biraz ağlıyor yandığı icin ama sonra hiç sıkıntı olmuyor iyileşme süreci 3 günde toparladi ama ben bardak koyma ve sarı kantaronu 7 gün boyunca yaptım tamamen toparladım diye ve kesinlikle erken yaptırmak onun içinde sizin için de en iyisi olacak.