Atlasligunler Oğlum için akülü araba almak istiyorum zaten çok kullanılmıyor o yüzden sıfır almak istemedim ikinci el uygun fiyatli satan var mı ?
Mak- Atlasligunler akülü tır var e bebekten almıştık. Bi kaç kez bindi sadece daha tekerleri bile toz olmadı. Düşünürseniz satabilirim :)
Prensinannesiii Bende var ve hiç dışarda kullanmadik evde öyle duruyor şarj edilmesi lazım aküsü falan en son çalışıyordu 12v kumandalı
Mak- Atlasligunler fiyat 30.000₺ ama o zaten iki kere falan bindi evin içerisinde şuan ev alacağız o yüzden satıyorum. Garantisi devam ediyor e bebek mağazasında. Çok güzel kıyamıyorum ama satmak zorundayım
birprensannesi0208 Mak- siz 30₺ bine mi aldınız acaba cünki oğlumda o tırdan istiyor ve ben gördüm yani devamlı kampanyaya girdiği için 17 bin civarı felandı gecenlerde
Mak- birprensannesi0208 bi kaç gündür takip ediyorum ama hiç 17 bine düştüğünde denk gelmedim bilmiyorum. Yılbaşından sonra da daha da yükselir muhtemelen.
birprensannesi0208 Mak- anladım oğlumda şstiyordu o fiyatlara görmüşdüm ben hatta 15 civarı felandı tam nezamn bilmiyorum ama 1 ay olmuş olabilir o yüzden sordum şuan evet güncel fiyatı öyleymiş 😀
birprensannesi0208 Mak- ay yok size iyi satışlar ama beni baya aşıyor 😌 sizde isterseniz gardoropsa felan koymadıysanız oralarada koyun daha cabuk satılır belki
Prensinannesiii GericekilmeKorunmaDegill gardorps yükledim şimdi bakın ordan isterseniz BusraaKckkK ismim
Prensinannesiii GericekilmeKorunmaDegill gardorps yükledim şimdi bakın ordan isterseniz BusraaKckkK ismim