aliMommy [silindi] yok ya ic çamaşırı olayi sacma geliyor bana açıkçası ben dogal istiyorum squatta sabır gerektiriyor
aliMommy Balyanakannes3666 ay kiz ben sana kizdim mi aceba kusura bakma yanlis okumusum mesajını beni gömüyorsun sandim cok pardon 😂🙈
Misskokulum aliMommy görünce haykırdım kız 🤣🤣aynı sorun bende de var sanırım kaderimize boyun eğcez hamileyken çok squat yaptım ise yaramadı ben de artık kendimi yorumuyorum 😒😂😄
Mirayy00 aliMommy sporla buyutursun squati cok dikkatli yapman lazimki bacaklarin kalinlasmasin ve agirlikla yapmalisin yerde ve ayakta esek tekmesi hareketi var bol bol onu yapabilirsin
Deniz34 aliMommy yağ dolgusu yaptırabilirsiniz ama çok pahalı benim de dümdüz bacaklarıma alıyorum hep😂
Huzurum42 aliMommy 5 lt sicak suya 5 kalip mayayı koyuyoruz uzerine 1 kg seker o iyice mayalanıyor 5 saat sonra oturuyorsun 5 saat sonra harika popo sende...boyle tarif mi istiyorsun
aliMommy Huzurum42 cok boş yapmışsın kiz Allah aşkına sorumda ne vaaaaaaar aceba bu kadar zooooorunuzaaaa gitti !!!!!....