BetulDefnee Arkadaşlar merhaba bu markayı niye boykot edin diyorlar İsrail değil fransız markası. Bilmediğim ve birşey bulamadığım için soruyorum. Normalde kullanıyordum ona göre yeni ürün alacağım .
isufumveben BetulDefnee israil askerlerinin kişisel bakım ihtiyaçlarını karşıladığıni açıkladı şu anki savaş sürecinde. Loreal grubunun içinde nyx, garnier, maybelline markaları da var birkaç tane daha var aklımda değil şuan
Lolik BetulDefnee ürün israil ürünü olmayabilir ama israil destekçisi olduğu için boykot ediyoruz. https://boykothareketi.com/ alıcağınız ürünleri burdan kontrol edebilirsiniz
livanurvealpinannesi61 BetulDefnee ben elsev şampuan almıştım İsraili destekliyor diye bilmiyorum bütün şampuanlar İsrail ürünü biz ne kullanıcaz peki şampuan da ihtiyaç
25bby livanurvealpinannesi61 Naturalive. Spumy. Maranki. Faber. Bioxin. Biobelinda. Komili. Duru. Bunları kullanabilirsiniz bende sizin gibi elseve kullanıyordum ve bıraktım bioxsin aldım gayet memnunum 🫶🏻
nevermore Kurucu sahibi fransız, ancak miras yoluyla kızına geçiyor kızı İsrailli biriyle evleniyor sanırım İsrail’i destekleme durumu buradan çıkıyor.
livanurvealpinannesi61 25bby komili ve duru İsrail ürünü listesinde var diğer şampuanları kullanmadım hiç markette satılıyor mu
25bby livanurvealpinannesi61 internetten almıştım ben bilmiyorum bakmanız lazım büyük marketlerde vardır belki