Hareketvakti Kızlar bebeğimin bacağında su toplaması gibi bir şey oluştu ben bezdendir falan dedim de sonra göbekte gördüm daha ufağını şimdi bezini değiştirirken alt bölgesinde de farkettim bir tane ama ufak 😣 resmini atacağım bi bakın nolur
Candy_88 Hareketvakti al ayak ağız hastalığına da benziyor, benim kızımınkiler böyleydi.. Ağzında yara var mı beslenmesinde sıkıntı oldu mu?
Hareketvakti Dmt-01 bilemedim bende su çiçeği tüm vücutta çıkıyor mu hemen acaba yoksa böyle tek tek öi çoğalıyor acaba
Dmt-01 Hareketvakti hiç bi fikrim yok valla ama sağlıkocağı yakınsa hemen bi gösterin bence enazından su çiçeğiyse krem fian veriliyo sanırım.Çok geçmiş olsun buarada:(
Hareketvakti Dmt-01 su çiçeği olabilir test yaptır dedi doktor cumayı bekleyeceğim ama artıyor sanki korkuyorum da 😢
Dmt-01 Hareketvakti yaa çok geçmiş olsun:(peki hiç biriyle filan temas etti mi ki birinden bulaşmış olabiir mi kendiliğinden çıkmıyodur heralde
Hareketvakti Dmt-01 şimdi doktora götürdüm su çiçeği dedi 🥺 nasıl olacak bilmiyorum inşallah kolay atlatırız 😔
Dmt-01 Hareketvakti çok geçmiş olsun dikkat edin başka çocuk varsa onada geçer:(aşılı değilseniz ya da küçükken su çiçeği geçirmediyseniz sizede geçebilir