Tugbayir Kızlar bebeğim 6 aylık olduğu zaman bir boğaz enfeksiyonu geçirmişti Augementin antibiyotik kullandık ve vücudu döküntü yara olmuştu şimdi yine aynı 4 gündür ateşi düşmüyor 10 aylık Şuan doktoru aynı ilaçtan yazdı sizce kullanmalımıyım
Tugbayir Tugbayir hiç yemek yemiyor 4 gündür ağzını kilitliyor ve ani ateş yükselmesi oluyor hep gece gündüz hiç uyku yok antibiyotik olmadan düzelmeyecek gibi de
Sinem61 Tugbayir bakteri kökenli enfeksiyonsa antibiyotikten başka çareniz yok maalesef. Virüs kökenliyse antibiyotik boşuna olur. Bunun ayrimini da doktorlar bulabilir. Baska bir doktordan da yorum alin isterseniz.
MaKBiLe__KrAL_35 Tugbayir agumentin penisilin’in türeviymiş o yüzden alerji yapabilirmiş bize de alerji yapmıştı yeni ilacı hiç kullanmadıysanız eczaneye gidip geri verin Dr da agumentine alerjisi var diye söyleyin o başka bi antibiyotik yazar
Tugbayir Sinem61 hem acilde ki doktor hemde kendi doktorumuz bir kez daha kullan dedi alerji yaparsa keseriz hemen dedi
Busra986532 Tugbayir ilacın içeriğinde bir şeye alerjisi var çok tehlikeli olur bence. Benim kardeşimin penisiline vardı neredeyse tüm ilaçlarda mevcut. Biz çok geç mğrenmiştik. Dr bu ölüme bile götürür demişti
Emily37 Tugbayir benim kızımda 8 aylıkken hastalandı ve bu antibiyotiği verdi doktorumuz 2.gün heryerinde döküntü oluştu doktorumuz alerji yapmış dedi ve hemen kestim.şuan 13 aylık ve grip şuan hem alerji ilacı hemde hafif bir antibiyotik verdi doktorumuz şükür bu daha iyi geldi.doktorunuza döküntülerden bahsettiniz mi daha önce
Emily37 Tugbayir benimki çok alerjik bi bebek olduğundan ikinciye cesaret edemedik doktorumla bu yüzden daha hafif bir antibiyotik verdi.belki senin bebeğinde tekrarlamaz canım