Yarim_Kilo_Kiyma Hazır süt ile mayalamanız çok iyi olmaz. Ev mayası bulursanız sidaga sağlık ile olur
liya2022 Bety2 merhaba bende 1-2 defa mayasız kaldım Sütaş ve pınarla mayaladim sünme falan olmadı. Bir kaç market yoğurdu ile daha denemisligim var ama bu iki marka tutuyor sadece
pozitifanne06 Bety2 evde olmayınca hazırla yapıyorum itimat yoğurtla çok güzel taş gibi oluyo tarım kredinin yogurduyla da güzel oluyor
BebekKayra Bety2 activia yogurt var ya sade olan eger maya bulamazsam ondan kullandım ben birde şokta satılan Probiyotikli toz maya vardı dün onunla yaptım gayet güzel olmuş
Busniltos Bizim dpltorumuz stanbuldan açık süt alma dedi. Tanıdığın biri varsa al yoksa alma yani. İçim günlük cam şişe sütü + sade activia ile mayalıyorum🌸 doktorum bu sekılde onerdi
Uykusuz-annee Busniltos hangi markette satiliyor nasıl mayaliyorsunuz ölçünüz neler 🥰 bizde basliyacagiz yardımcı olursanız sevinirim
Busniltos Uykusuz-annee happy center kırmızı Kapaklı içim cam şişe süt , activia sade il mayalıyorum. 1paket activia sade ile 1 litre süt yapıyorum
nurftma Mayalanıyor az bişey şeker koyunca güzel tutuyor. Ek gıda tadımındayız oğluma sek günlük sütü activia ile mayaladık yedirdim