AslanAnnesii12 Kızlar çarşıya çıkıyorum hemen yazarsanız alayım eczaneden. Bana içeriği temiz bebeğimi kabız huzursuz yapmayacak kan damlası ve d vitamini önerirmisiniz ? Sağlık ocağının d vitaminini ne zaman kullansam bebeğim hep huzursuz oluyor..
Gizmokzilla AslanAnnesii12 sağlık ocağınınkinin içinde paraben var zaten sağlıklı değil kullanılması, newvit var, ocean var bestiron var si sefer var hepsinin içeriği temiz fiyatlarını öğrenip durumunuza göre alabilirsiniz bence 🙂
seda_asan1 AslanAnnesii12 her ikisindede ocean marka kullanıyorum kan damlası beyaz meyve aromalı bebeğim severek içiyor
kukuliiii AslanAnnesii12 ikiside ocean kullanıyoruz memnunum ben içerik olarak hiçbiri temiz değil canım bari bebeğin sevdiği bişey olsun tadı çok güzel kan damlasının şapırdatıyorlar 🤣
teachermom07 AslanAnnesii12 sağlık ocağının verdiğini zaten kullanmıyor bilinçli anneler, Demir Ferrum D vitamini PediaD B12 Ocean kullandık Hepsinden memnunduk Şimdi balık yağı Wellcare kullanıyoruz
Puahahah teachermom07 ferrum dislerde kararma yapti mi bizde 1 ay kadar kullanfik icim rahat etmedi ocean aldim
teachermom07 Puahahah hayır 4.ayından beri ferrum kullanıyoruz oğlum 16 aylık dişlerde leke yapmadı( hergün fırçalıyoruz tabi ) Kabızlık da yapmadı Kan değerlerinde demiri 1 yaş kontrollerinde biraz düşük dendi .. 5 damla veriyordum doktor 10 damlaya çıkarttı… 1 ay o şekilde kullanıp tamamen demir takviyesini kestik. Doktor gerek yok artık dedi Balık yağına başladık geçen hafta
Puahahah teachermom07 anladim cok tesekkurler ferrum alacagim sanirim dislrrini sürekli fircalarim artik
kukuliiii AslanAnnesii12 bizim kansızlığımız var baya o yüzden bi tık fazla kullandırtıyor doktor ama normalde kilo başı 1 damla diye biliyorum 3 aylığız