birbebekbiranne_ içerigi temiz önerileriniz nedir sağlık ocağının verdıgı damlalardan emin olamıyorum doktorada danısıcam ama değerlerine baktıran iyi geldi diyen anneler önerin lütfen
birbebekbiranne_ motherisbackk d vitamini ocean markada bi şey varmış o iyi değil diyolar onu duydum demir i de inceleyeceğim tenk yu 🙏
_adenyusufgozde1 Demir ocean microfer kullaniyorum d vitamini de devletin verdigini kullaniodm dun ocean aldm
aileceksaskiniz _adenyusufgozde1 niçin değiştirdiniz d vitaminini? Ben de aynı şekilde kullanıyorum demir oceon d vit devletin verdiği
birbebekbiranne_ _adenyusufgozde1 peki sağlık ocağının verdiği demir i hiç kullandınız mı ben ıkı gün kullandım kakasında kırmızı lekeler görünce kullanmayı kestim bu hafta doktorumuza danışacağım
mrvdmlh İkisinide devletin verdiğini kullanıyorum. Doktorumuza özellikle sordum gerek yok demisti doktordan doktora öneri değişiyor mesela özelde ki bazı hekimler de ocean öneriyor
_adenyusufgozde1 aileceksaskiniz ocean iyi diye degistirdim bi memnuniyetsizlgim yoktu ama demir alirken onu da aldm canim
esd080923 Yazmelegi_ 3 ay 18 günlüğüz bende 4. Ay da başlayayım o zaman doktoruma sorayım, teşekkürler
Yazmelegi_ esd080923 sağlık ocağına giderseniz aşı için onlar başlayın diyor bana ordan veriyorlardı ama çocuk doktorumuz bunu önerdi