elif0506 Bebeğim 5 buçuk aylık doğdu şuan 7. Ayına girdi ama hiç uyumuyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Kedipatisi elif0506 Gündüz çok fazla uymasına izin verme kuzum. Uykuya geçirmek istedigin saatte ılık bir duş aldır kolunun içine de küçük bir uyku arkadası alırsan rahat rahat uyur. Yüzüstü egzersiz yaparken yoruluyorlar bu arada. Şarkı açıp kucagına oynarsan o zamanda yorulur. Deliksiz uyur
seda2023 elif0506 fön makinesi, süpürge makinesi, fan sesi vs bu tarz sürekli aynı giden seslere beyaz gürültü deniliyor YouTube a yazarsan bulursun canım ama hiç bir işe yaramıyor benimki de prematüre asla uyumuyor
elif0506 Kedipatisi vermeyi bırak uyumuyor ki ama bu sefer de uyumayınca da sürekli ağlıyor gözünü oyana kadar kaşıyor kıpkırmızı yapıyor koluna dediğin gibi uyku arkadaşı koyuyorum daha tam adapte olamadığı için oralı bile olmuyor sarılmıyor bile ona bir tek akşamları 2 güne banyo yaptırınca gece rahat uyuyor o yüzden gündüz yapamıyorum banyoyu artık bende oluruna bıraktım ama böyle bir uyku düşmanlığı görmedim cimcime de
elif0506 seda2023 aynen öyle ama bir yandan da güzel yanımızda olmaları 3 ay onsuz kötüydü şimdi yanımda uyumasa da olur diyorum bazen ama uyumasını da istiyorum artık 😂
seda2023 elif0506 bugün biz kontrole gittik gazı vardır dedi doktorumuz üstten de alttan da çıkardıkları yetmez içerden içerden gazı var dedi dayan dedi valla. Hayır uyumuyor tamam bari ağlamasın çok üzülüyorum