Asafmommy O1Anne geçen böyle bir post daha okudum en son doktora gideceğini söylüyodu belki görürse cevaplar
ikiprensannesi53_ O1Anne yani buna burda kimse cevap veremez doktor gerektirir muayene gerektirir kim burda ne bilip de bisey yazacak
Asafmommy O1Anne eski yorumlarda da bir kaç kişinin başına gelmiş ama kimse sorularına cevap vermemiş inşallah biseyi yoktur halen daha mı geliyor kan
O1Anne Asafmommy yok hala gelmiyor çok az gelmiş atletinde iz vardı dün başını yıkayacaktım gördüm banyodan sonra temiz zıbın giydiridm bu sabah baktım yine aynı leke 😢 neden olur anlamıyorum
Asafmommy O1Anne keşke imkanınız olsa da özele gitsiydiniz sürekli böyle olması iyi değil ya acaba enfeksiyon felan mi kaptı siz hiç göğsünü felan sıktınız mı
Asafmommy O1Anne yani Google’ye felan bakınca anneden geçme ihtimali olduğu felan söyleniyor ama yani en güzel cevabı doktor verir inşallah kötü bişey çıkmaz üzülme canım
O1Anne ikiprensannesi53_ başına böyle bişe gelen olmuştur diye yazdım yargılamaya ne meraklsınız yardımcı olmayacaksanız yazmayın posta
kuzeya Nedenini hiç bilmiyorum ama umarım kötü bişey çıkmaz içinizi ferah tutun doktor en doğru bilgiyi vericektir çok geçmiş olsun
O1Anne kuzeya eşim doktora sormuş enfeksiyon yada eliyle falan yaralamıştır demiş drvam ederse görüneceğiz