Mavisiimm cinosunannesi kız sabah 6 da uyandı sabah u ya kasar da 6 kere uyanmıştır 🤣🤣 psikolojim bozuldu gülüyorum artık bu gece uyurlar inşallah dua edelim😄
cinosunannesi Sinemmmonurr 7 de yatırdım 9 da kalktı 12.30 tekrar uyuttum gece 1.30 da geri kalktı takı saat 3 e kadar anca uyutabildim
cinosunannesi dilaras23 bende o durumlardan geçtim ama tik tok aha biz halada öyleyiz yani düzelme diye bişey yok
minniks cinosunannesi 11 aylık meme agzından cıktıgı an baslıyo mızıklamaya yeni dogan gibi aynı butun gece emmek istiyo azı disleri cıkıyo ona yoruyorum ama bilmiyorum tabii buyudukce uykusu duzelir duzene girer dediler kandırdılar bence bizi 😀
cinosunannesi minniks başta dediler 40 çıksın düzelir 6 aylik olsun düzelir 1 yaşına gelsin rahat olursun dediler ama nerde hepsi kandırmaca 😁
izmir35alb Biz de 11 ayligiz son 1 aydır uyku düzenimiz perrt . Uyumayi seven bir bebekti simdi sürekli uykuya direnmeler, ağlamalar, sık sık uyanmalar başladı. Çok yoruucuuuu çok. Büyüdükçe daha beter oldu uyku düzeni meselesi
Catlakbiranne cinosunannesi Değiştirmek doğru değil Kaka yapmadığı sürece alt değişikliği yapılmamalı bu yüzden uyanıyor
cinosunannesi MomOfBalYanak uyku düzeni nasıl yapabilirim 6 aydan beri yapıyorum bı türlü ayak uyduramiyorum