morsevenanne9 Bebeğim uyumuyor bu saat oldu zar zor kapattı gözlerini uyusada 10 dakika sonra tekrar uyanıyor napıcam bilmiyorum iyice sapıttı geceyle sabahı
153s34 morsevenanne9 bnde oyleym.suan aglamamak icin zor tutuyorum kendimi..midem agriyor sinirimden. Emzriyorum.bi umut uyur diye ama.yatirdigim.gbi basliyor cırlamaya
morsevenanne9 153s34 bende ağladım moralim bozuluyor uykusuzum hala tam uyuyor besigine yatiriyorum hareket etmeye başlıyor uyuyor yatıyor ben yatmaya kalkınca kıpırdanmaya başlıyor deliricemm sizinki kaç aylık
153s34 morsevenanne9 4 ay 10 gunluk 🥲 sizin? Ya benmkki normalde uyuyorru besige koyunca falan şu 2-3 gndur uyumuyor basim agrior yat kalk ypmaktan
153s34 morsevenanne9 dha ne kdr surecek kiz teee ne zamandir cekiyoruz zten. Btmedi mi atağı 😂 yiiiteeer
Eflin_n 6.au atağıda çok zordu bizim için, yeni yeni toparlıyoruz. Hazırlıklı olun 6.aya da😅 İnşallah güzel uykuları olsun bebişlerin, cidden uykusuzluk ve iştahsızlık çok Zor 😕
153s34 morsevenanne9 baktim gecenlerde ve tam baktigimda bu hafta en siddetlisi diyordu. Onun ustune 1 hfta gecti 2 olacak hala ayni 🤦🏻♀️