Elifinannesi33 Kızlar hamile olduğumu yeni ogrendim fakat çocuğum var 2 yaşında hala emiyo napiyorsam birakmiyo günde 1 kere sadece veriyorum acaba düşük falan tehlikesi olurmu yani gebeyken emebilirmi zaten bikere ancak veriyorum gunde
Ygt239z Elifinannesi33 doktorunuza danışın riskli bir gebeliğiniz yoksa emzirebilirsiniz diyecek doktor
melkumsal Elifinannesi33 28 aylık bebeğim hala emziriyorum 4 aylık hamileyim ama sütüm kesildi hala boş emiyor yinede doktorunuza danışın
35lavanta Elifinannesi33 Ben ilk 4 ay emzirdim kızım artık 2.5 yaşındaydı vakti geldi diye kestim daha küçük olsa hiç sütten kesmezdim
Elifinannesi33 melkumsal benimkide boş emiyo öylesine cekiyo ama düşük olur diye korkuyorum günde bir kere ancak veriyorum o da zaten boş cekiyo
Elifinannesi33 35lavanta düşük tehlikesi vs olmuyo mu öyle diyolar korktum ya yoksa günde bir kere bsey olmaz diye düşüyorum yaza kadar yesin diyorm
35lavanta Elifinannesi33 Doktor görüşleri farklılık gösteriyor en sağlıklısı kendi güvendiğiniz doktorunuza danışmanız