Yagmur0110 Merabalar bayanlar Oğlum 1 ay 4 günlük bugün kanguru aldım ve kullandım. Bi çok söylenti duydum kimi olumlu kimi olumsuz. Peki siz kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni doğan bebekler için kullanışlı mıdır? Değil midir? Siz kullanıyormusunuz? Görüşlerinizi almak isterim🤗
Zuhalnehir Yagmur0110 onu biraz daha kötü olan havalarda nasıl kullanmayı düşünüyosun canım. Bende almak istiyorum ama önümüz kış kullanamam diye tedirginim
Talodes Benim kızımda 1 ay 21 günlük bende sipariş verdim bekliyorum bakalm yeni doğan aparatıda varmış yanında 🤔
Sinon Biz yenidoğan sayılmayız belki ama (2ay 1 günlüğüz) kanguru kullanıyoruz hatta gidip eşimle GS nin kangurusunu aldım sırf oda taksın diye bugün taktı markete gittik bebeğim babasının göğsünde mışıl mışıl uyudu evde işleri yaparken bende takıyorum büyük rahatlık
taninmayananne Sinon vayy çok mantıklı nerden aldınız bende alayım da benimkide taksın benim bebeğimde 2 aylık
Annesininprensesi Sinon yenidoğan aparatı varmı ? Benim de kızım 2aylık ama yenidoğan aparatı yok sakıncalı olur diye kullanmıyorum ama işlerimi de yapamıyorum bu yüzden😐
Sinon taninmayananne GS stadının içindeki gs storedan aldım kendisi heveslendi bende belimi ağrıtıyor diye naz yapıyorum o takıyor çokta yakıştı 😂 neticede ikimizin çocuğu🤗
Yagmur0110 Zuhalnehir kötü havalarda kullanmam tabiki kötü havalarda zor oldukca dışarıda çıkmam baya rahat oldu
Elifdeniz Zuhalnehir bebeğe kışlık tulum giydirip kullanabilirsiniz ya da eşinizin montunu giyip kangurunun üstünden fermuarı çekebilirsiniz sıcacık oluyorlar 🙈
taninmayananne Sinon yani yaparken işlerine geliyprsa balarkende gelecek bende bakayım inşallah bulurum amiiinnn
Sydbll Instagram dan solomombaby den aldım oğlum 47 günlük yenidoğan aparatı olduğu sürece 3 ay bitene kadar kullanılır.