aysuuun Arkadaşlar oğlum 1haftadir kusuyo yediğini çıkarıyor ondan önce hastaydı doktor şurup verdi öksürük için falan şimdide isal kusma var başına gelen varmi nasıl geçer yarın yine doktora gidicez
Elifinannesi33 aysuuun ilaç yan etksii olmasın siz gidin acile serum versinler kendine gelsin geçmiş olsn
papatya96 aysuuun rota virüs olabilir mi benim oğluö geçirdi yakın zamanda su içse o bile geri geliyordu ishali çok fazlaydı
alppppannesi aysuuun çok geçmiş olsun hemen doktora götürün benim oğlum iki gün yaşadı enfeksiyon çıktı oğlumda bide bu aralar salgın var
aysuuun Elifinannesi33 saolun ama 3gun önce bıraktık ilacı bende yan etkisi olarak düşündüm 3gun geçti devam ediyor
Elifinannesi33 aysuuun salgın var ya ondan geçen benim kızımda hastaydı ancak yeni yeni iyilesiyo yarın hasteneye gidin bence
papatya96 aysuuun biz hastaneye yattık serum tedavisi veriyorlar kusmasın diye ilaç katıyorlar öyle belirli bit ilacı yokmuş kaka tahlilinden bakılıyor rota virüs var mı yok mu diye
alppppannesi aysuuun Allah’ın izniyle yoktur emin ol aciller çocuk dolu salgın var RABBİM hepsine şifa versin inşallah