snur14 Bebeğim 3 aylık ve 3 gündür kaka yapmıyor 10 güne kadar normal olduğunu biliyorum fakat çok huzursuz uyumuyor sürekli ağlıyor ne yapabilirim zeytinyağı içirmek karnına masaj yapmak dışında
helloobitchs snur14 atak haftası olabilir sürekli ıkınıyor mu birde mama mı süt mü içiyo çünkü kızım 3 aylık nerdeyse 1 aydır gündüzleri az uyuyor aşırı huzursuz mama kullanıyoruz 4 günde bir yapıyor kakasını
zeyynepgk snur14 poposuna sabun koyun daha 2 gün önce yaşadık sabunu koyar koymaz yaptı bebeğim masaj yağ egzersiz hiçbiri işe yaramadı
Marsila snur14 Annem.bana beyaz sabun koyarmis popoma kızıma hiç denemedim ama hep onu öneriyor bu ara bizimkinin de gazı başladı ne güzel rahatladım dedim yok bana rahat anladım
denizberkaa1 snur14 snur14 ben karnına masaj yaptıktan sonra sanki tuvalete tutuyormuş gibi tutuyordum altına bir poşet falan koyup. gün içerisinde tekrar tekrar yapıyordum bunu işe yarıyordu işe yaramadığı zamanlar oldu o zamanda doktorumuz tribudat verdi çok zorda kalırsanız verin demişti çok huzursuz olursa sıkıntısı fazla olursa onu veriyordum 2. Gününe genelde yapıyordu