Niluferayla Duphalac şurup kullanan varmı? Kızım altıbuçuk aylık iki gündür kakasını yaparken zorlanıyo ince bi ses çıkarıyo doktora yolladım canı yanıyo gibi sabahları bu şurubu ver dedi.rahatlatırmı kullanan varmı
Icot Niluferayla merhaba , ne zaman kızım sorun yaşasa kurtarıcım bu ilaç olur. Aslında düzenli kullanmak gerekiyor bir süre ki bağırsaklar düzene girsin.
Zhraelif Niluferayla canım ben tam 8 aydır kullandım hiçbir işe yaramadı başka ilaçlar da kullandım olmadı kızım artk çığlık çığlığa yapıyordu kakasını en son incir kayısı erik kaynatıyorum 1 aydır gayet normal yapıyor çok sıkıntı çektim gezmediğim doktor kalmamıştı bnlar benim kızıma çok iyi geldi bir dene istersen canım
Gunelayasil Niluferayla hiç gerek yok ilaca ben 2 ay çektim bizim de kabızdı ben müdahale etmedikçe yapmıyordu zeytin yağı bir tatlı kaşığı aç karnına veriyordum üstüne su yarım saat geçmeden yapardı bi deneyin o aylarda olmuştu kabız şükür öyle atlattık ama bizim uzun sürmüştü
Safiiye Niluferayla biz kabizlik cekiyoduk 2 aydir doktorumuz 1 ay kullanmam icin verdi iyi gelmisti kilosuna gore kullandik giderek azalttik
Mom981 Niluferayla ben gebeyken kullandım bitkisel bi ilaç zararı yok demişti doktor. İşe yarıyor ama aşırı şekerli her defasında kusacak noktaya geliyordum .