canimoglum_01 Sürekli uyanıyor yavrum ağzı açık burnu tıkalı hava nemlendirici açık cold mix damlattım soğan karanfil yapamıyorum hissedip uyanıyor
ugurbocegi03 canimoglum_01 uyandığında serum fizyolojik ile açın baya rahatlatıyor tavsiye ederim evde varsa hemen kullanın
Tosbaninannesi canimoglum_01 sıcak suyun içine viks koyup odaya koyduk onun buharı baya rahatlattı 2.gün önce bizde aynısını yaşadık
Elistos1 canimoglum_01 baby vac aldım inanılmaz güzle bir şey keşke daha önce alsaydım dedim hemen onu edinin ve gece yatmadan önce kullanın çok rahatlıyorlar gerçekten
ugurbocegi03 canimoglum_01 oy kuzuma dayanamam ben şuan aklıma gelmedi inşallah bilen birisi çıkabilir rahatça uyur minik kusda 🥺🤲🏻
Mustininannesi06 Nemlendirici spreyler var okyanus suyu onlardan alın eczaneden bana doktorum onu önermişti nemlendiriyo burnunu rahatlatiyor biraz
Ege- vix sürdüm ayaklarına corap giydirdim öyle uyudu yoksa uyanıyodu tıkandığı için bide yastık koyun kafasına yukarda kalsın kafası
Elistos1 canimoglum_01 internetten araştırın isterseniz burun aspiratörü ama kendimiz çekmiyoruz süpürge makinesine bağlanıyo süpürge makinesine bağlanıyo diye korkmayın bende korkmuştum ama asla öyle bir çekme gücü yok ve burunda ne var ne yok saniyeler içinde alıyo aşırı rahatlatıyo