Dilekkkk19 Arkadaslar ilk bebegim erkek burnunun üstünde damar var annem diyo surekli 2.de erkek olur oglunun burnunda damar var diye bi gercekligi varmi merak ediyorum 😅suan daha bebis düsünmüyorum ama acaba gercekmidir diyorum
avokadosever Dilekkkk19 oğlumun burnunun üstündeki damar o kadar net ki bir ara korktum. Şuan 6 aylık hamileyim ve kızımı bekliyorum 🌸
ugurbocegi03 Dilekkkk19 benim kızım da da var annem de ilk erkek kardeşimin burnunda damar vardı ikinci de oğlan oldu bizde olur mu acaba sırf merak için hamile kaliyormusum 😂😂 ayy yok kız o kadar delirmedim henüz ama bnde merak ediyorum gerçek mi diye 😂🤷🏻♀️🤔
purpleblue Dilekkkk19 benim kızımın burnunun üstündeki damar da çok belirgin. Herkes ikincisi erkek olur diyo ama ikinciyi asla düşünmüyorum 🤭 allah olmayanlara versin. Tabi bu hurafenin gerçekliğini de merak ediyorum 😁
turkan2_ Dilekkkk19 yhaa🙈🙈benmde kızımın var o kadar beli ki kaynanam da dedi arkası oğlan olucak doğru mu hurafe mi🥱🤣
Dilekkkk19 avokadosever yaa ne güzel Rabbim sağlıklıca kucağına almak nasip etsin öyle siyenler çok ama anlam veremedim nedenki benim bebegimdede net belli oluyo yani Rabbim bilir orasını tabi benim bi arkadasta 2 oglandada vardi 3.de erkek oldu 😅
Dilekkkk19 ugurbocegi03 valla bebisim 18 aylik dur hele daha var zorlaniyorum yeri geliyo 2. Suan cok sıkıntı olur 😅
avokadosever Dilekkkk19 amin çok teşekkür ederim 🌸 evet evt öyle diyorlar banada öyle dediler ama hurafe yani ben bizzat şahidim ☺️ ama iyi kide öyle olmuş benim açımdan
ugurbocegi03 Dilekkkk19 bnde şuan 4. Aya atagiyla uğraşıyorum üstüne aşı oldu tam oldu hiç uyumuyor uykusuzluktan ölüyorum artık şuan ikinci aklımın kenarında bile yok büyük konusmiyim yine 😂😁
Ecem__ turkan2_ dogru canjm kizimda vardi cok belirgindi halam arkasi erkek dedi evet oglum oldu simdi oglumdada var arkasi kiz mi erkekmi bilmiyorum😄 tabi dusunmuyorum 2 tane yeter…allahim isteyen herkese nasip etsin
masalzeynepezgi Ay kızlar konuya çok hakim değilim benimde bebeğimin gözü ve burnu arasındaki damarı çok belirgin ordan mı bahsediyorsunuz bebek istediğimden değil zaten düşünmüyorum ama gidecek mi o damar diye merak ediyoruz hep aynı yer mi dedim acaba 🤷🏼♀️
buluutt masalzeynepezgi ben de tam anlayamadım benim kızım da henüz çok küçük ama gözü ile burnu arasındaki damar belirgin annem arkası erkek dedi. Tam olarak o ksımdan mı bahsediliyor
turkan2_ Dilekkkk19 🙈🙈🤣🤣 hayrilsi bana hurafe gbj geldi ama ilk kziimda kalçasında vardı arkası kız dedi 🙄🤔 iknci kızım oldu burnu baya beli morlu erkek arkası erkek diyp.sevindi Kaynanam 🤭🤦🤣🤣haftaya kan vericem hale regl olmdm kasık ağrısı bualnti bel ağrısı olup duruyo buda kız olursa bende finiş 🤐🤣🤣🤣
hndathn Dilekkkk19 oğlumun burnunun üstünde damar var kızım var kızımın da aynı yerde damar var 3. Allah isteyene versin😁😉
Betelgeuse_ Dilekkkk19 bunun bilimsel bir yönünun olabileceğini düşünmüyorsunuz heralde? 😅 Yani ne alakası var burnundaki damarla cinsiyetin? Tabiki hurafe 😂😂 Ikiciye erkek doguranlarinki de denk gelmiştir yani sonuçta yüzde elli şans var ☺️
Dilekkkk19 Betelgeuse_ tabiki hurafe oldugunu düsünüyorum sadece şuanmerak ettim o yuzden bu postu actim 😅
goktugeda Dilekkkk19 benimde oğlumun alın arasında damar var. İki kişi bunun arkası kız dedi. Ama annem erkek gelecek derler diyo. Bilmiyorum ne olacak daha ilk bebeğim 2. Olana kadar 😂