Ays35 Merhabalar bebeğim henüz 15 günlük 2-3 saate 1 uyandırıyorum beslenmesi için ama uykusu bölündüğü işin huysuzlanıyor sizce napmalı ? Acıkınca zaten uyanır diye düşünüyorum
Dilararden Ays35 şu an 15 günlük acıktığını bilmeyecek durumda çok ufak annesi. Hem emmesinin güçlenmesi için hem senin sütünün artması ve mastit olmaman için hem sarılık olmaması için hem aranızda ki bağ güçlenmesi için hem şekeri düşmemesi için daha pek çok nedenden dolayı en geç 3 saatte bir emmek zorunda.
UcuBulunamayanBant Ays35 hayir sarilik riski var daha mutlaka uyandirmalisiniz 2saate bir 1bucuk aydan sonra kilo alimi iyiyse 4 5 saate cikabilir uykusu
aysebb Ays35 1. ayından sonda uyandırmamaya başlamıştım ben. 1 aylık kontrolünde kilo alımına bakıldıktan sonra 👍
gamzegem Daha çok küçük acıkınca uyanmaz 😂 bizimki 1 buçuk aylıkken anca başlamıştı acıkınca uyanmaya 4 saat filan oluyordu emzirme araları ama şuan 2 saatte bir uyanması lazım yoksa kan şekeri düşer aç kalır beslenmesi daha önemli. Memede mayışmıyor mu?
Dilararden Ays35 öyle olacak yavaş yavaş emmeye başlayacak şu an yoruluyor uyuyor . Çenesibi parmağınla destekle , az emziğini düşündüğün zamanlar uyandır topuğundan gıdıklayarak canım.