Smrhls Kızlar oğlumun ciğerlerinde çok az balgam gördü doktor antibiyotik ve başlıkta yazanları verdi ne cortairi verdim ventolin ne zaman vermeliyim
Oznurckose1 Smrhls doktorunuz verme sıklığını ayarlıyor aslında, bizde kullanıyoruz sabah akşam demişti bize doktorumuz rahatsızlığına göre
UcuBulunamayanBant Smrhls rahatsizligina gore degisiyor oglumda messla gunde 2kere veriyordum kizimda ilk 3gun 3saate bir sonra 6saate bir vereceksin demisti mesela
Tubasahra Smrhls Hastalığına gore veriliyor.Oğlum cortairi sabah aksam ventolini gün de 4 defa kullaniyor
Merveeemeeliss Smrhls doktor söylemeliydi cortair sbah akşam 12 sat arayla ventolin 4 saat araylaydı bizimki
Mervetnl Smrhls karıştırıp sf ile seyreltip kullandım ben ventolin ve bi ilaç daha kullandım. Doktorunuz ayarlar dozunu ve sıklığını.
Tubasahra Smrhls E nabız da yazar aslinda kac doz olduğu.Sabah cortairden 15 dakika verin egerr 4 dozsa 4 saatte bir verin.Ben 2 ml serum suyu ile karıştırıp kullanıyorum.Öksürüğün durumuna göre ventolin sayiisni azaltiyorum.
Smrhls Merveeemeeliss kaç yaşında birde bizim ciğerlerde az balgam var dedi 4 saat ara ile değildir bence
Smrhls Tubasahra e nabiza baktım daha ziyaretimiz bile gözükmüyor tahlillerde öyle akşam 4 de gittik hala sisteme gecmedi
Smrhls Tubasahra öksürük yok denecek kadar az bizde tereyağı pekmez veriyorum düzenli sanırım oyuzden öksürük olmuyo
Zynp35 Smrhls corteir ve ventolin özellikle corteir dis ve göze zarar veriyor kizimin dişlerin çok inceldiğini fark ettim oyledeillerdi kullandıktan sonra mutlaka ağız temizli yap canm
Tubasahra Smrhls Ya eczacı da yazmamış mı kutunun üzerine .Doktor bana kagida yazip veriyor nasil kullanicagimizi
Zynp35 Smrhls rica ederim ne demek canm . Bnm iki kızımda alerjik astm mecbur karıştırıp kullanıyorm atak ve hastalık donemlernde
CeydaST Smrhls ayrıca bunları serum ile karıştırıp vermeniz lazım belli oranlarda yoksa ağır gelebilir
Smrhls CeydaST doktor söyledim hatırlamıyorum yazdığı reçeteyi eczacı bana vermeyi unuttum sanırım cortierin kutusunda 12 sabah akşam yaziyor ama ventolin almadım evde bir kutu açılmamış var diye oyuzden onu yazmadi
Smrhls Zynp35 bizim ilk defa oldu zaten 3 en fazla 5 gün kullanicaz Nebulazaturu çok az balgam var onu atacak okdr
Smrhls Tubasahra ventolinu almadım oyuzden kutusu yok doktorun verdiği kagidida eczacı vermeyi unuttu galiba