Maviim Kızım başkasının evinde uyumuyor mesela akşam oturmasına gittiğimde tüm arkadaşlarımın çocukları uyuyor bi bizimki uyumuyor illa beşiğini arıyor :(
Iremylcnkya07 Maviim o sorunu bende yaşadım ve çok zor gerçekten bi aea sık gittim misafirliğe öyle öyle alıştı biraz büyüdüköe de alışır
biimiyomyardimet Maviim 23 aylık kızım bizde de aynı sorun var, yok düzelmiyor ben çözemedim 😅 aynı durum bize biri geldiğinde de var Ama, bizimki yer yadırgamak değil de insanlarla oynamak istediğinden 🤷🏻♀️
Merve_boylu Maviim 23 aylık kızım benimki de hiç bir yerde uyumaz en kötüsü evimize misafir geldiğinde de uyumaz. Kayınvalimdemgilde bile uyumaz. En kötüsü uyumadığı için hırçınlaşıyor oyuncaklarını paylaşmıyor vs bir sürü sorun oluyor. İkimiz hep evdeyiz canı sıkılıyor birini görünce de uyumak istemiyor
Maviim Iremylcnkya07 inşallah mesela cuma arkadaşım çağırdı yakın da arkadaşım napcam bilmem orda nasıl uyutcam
Maviim Merve_boylu Evde biri olunca uyuyor benimki onda sorun yok tek sorunumuz biyere gidince işte 🙈 bebek arabasında uyuyor ama dışarda. En son biyere gittiğimizde bebek arabasının tekerleklerini sildik halıyı kaldırdık ütü odasında ileri geri yaptım uyudu ama uyandığında çok terlemişti
biimiyomyardimet Merve_boylu aynııı benim kızımm bu huyu da benzemiş senin minnoşa🤪 özelden yazıyorum bayağıdır konuşmadık 🥰
Maviim Iremylcnkya07 Yok tek uyku uyuyor günde canım ama bizimki uyusada uyumasada gece çok güzel uyuyor sabah 9 buçukta kalkıyor 12 de öğlen uykusuna yatıyor 3 e kadar uyuyor sonra 9 da gece uykusu çok uzun süredir düzenimiz bu şekilde. Denedim inan karanlıkta da denedim ama beşiği olmadan uyuması gerektiğini anlamıyor evde beşiğine yatırıyorum uyuyor başkasının evinde biyere yatırdığımda kalkıyor oturuyor