QueenOfDisaster Merhaba kızlar Ankara da güvenilir lazer epilasyon yapan ver varmı ? Yaptırmak istiyorum fakat güvenemiyorum malum son olaylardan sonra özellikle Alexandrite cihaz kullanan yer varmı onerebileceginiz
Noname21 QueenOfDisaster postuna salça olmak istemem ama bende hamam arıyorum şöyle masajlı tellaklı temiz hijyenik 😀 biri beni keselesin
QueenOfDisaster benbiranneyim123 orası yapiyo mu ya bize yakın aslında ama hastane ya pahalı olabilir diye düşünüyorum siz fiyat olarak biliyo musunuz
[silindi] QueenOfDisaster Ben 2 sene önce aldım paket, şu an nedir bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım
benbiranneyim123 QueenOfDisaster ben en son 250 ye yaptırdim komple yüz memnun kaldım paketleride var taşındigimiz için devam edemedim
QueenOfDisaster benbiranneyim123 bende Mamak su yu aradım da güzel bı kampanya var orada yaptırmayı düşünüyorum siz memnun kalmış mıydınız hangi cihazla yaptırdiniz? Birde sadece yüzü mu yaptırdınız
Mlk026 Noname21 nerde oturuyorsunuz karacabey hamamına biz çok giderdik eskiden 6-7 seneye kadar çok güzeldi. Ama imkan varsa kızılcahamam tarafını öneririm termal su da var mis gibi
[silindi] QueenOfDisaster Alexandrite ve soprano bir cihaz daha var adını unuttum. Cihazları iyi. Geçen son seansa gittim. Fiyat sordum 5+5 için 9000 dediler. Fakat ben eski müşteri olduğum içinde demiş olabilirler.
QueenOfDisaster [silindi] tüm vücut ücreti mi bu peki. Ben geçen Ankara life polikliniğine gittim bana 17 bin dedi .
[silindi] QueenOfDisaster Evet 5 seans 5 kontrol yok ben genital ve koltuk altı için konuştum bunu, bacaklarım bitti çünkü
[silindi] QueenOfDisaster Evet onun için söyledi. Genital nedense her yerde çok pahalı. Ama sen komple istiyorsan fiyat yine böyle olabilir.
QueenOfDisaster [silindi] aynen öyle sanırım arasam fiyat söylerler mi acaba genelde merkeze çağırıyorlar çoğu
[silindi] QueenOfDisaster Ortalama fiyat verirler. Ben eşim içinde aldım onu görmeden fiyat verdiler bana.