Elistos1 mrmlkkk hepsi aynı sadece kamera farkı var ama apple öyle bir şey ki yeni telefon çıkardığında eski telefonları yavaş yavaş kasmaya başlıyor hemen değil 3-4 sene sonra mesela her yıl telefon çıkarıyor bence almışken 15i alın
EgemenAtam mrmlkkk Valla 14 pro max aldim hemen pesine 15 cikti yani bunun sonu yok😂15 al dicem ama eli kulagindadir yeni model cikar yakinda
biimiyomyardimet Girl_baby merhaba, 15 mi kullanıyorsunuz? Eşime aldık 15 ama kamerasını ne kadar ayarlarsak ayarlayalım çok koyu çekiyor sebebini bir türlü bulamadık sizinki de öyle mi? Benimki 14 promax onunla kıyaslıyorum en yakın dağlar kadar fark var 🤷🏻♀️
Elistos1 mrmlkkk ben 14 pro Max kullanıyorum arkadaşım 15 pro max almış sadece kamera farkı var biraz yakınlaştırma çözünürlük vs uçurum yok yani sadece daha uzun ömürlü olur sizin için
mrmlkkk Girl_baby yaa çok sevindim suan. Araştırdığımda hep foto çektikten sonra çözünürlük düşüyor vs gibi şeyler okudum
Girl_baby biimiyomyardimet biz ayarlarını bilen birine yaptırdık aldığımız zaman o telefondan anlayan biri varsa sizde gösterin
Serife00 mrmlkkk pro mu Max mi bilmem ama ben pluslardan hoşlanıyorum. 😅 13 kullanıyorum 15 plusa geçmek istiyorum. Size de tavsiyem 15 14 modeli 1.5 seneye yaklaştı zaten.