O1Anne el1zanbebek ay bunu bende merak ediyorum inek sütü bağırsak enfeksiyonu yaptı bende devam sütüne geçtim onuds içtikten sonra karnı gurulduyo umarım zararı yoktur 🤦🏻♀️
Begm_i el1zanbebek Dr hikmet çilli instada bugün bu konuyu işledi bakabilirsiniz. İşlenmiş olduğundan sağlıklı değilmiş
el1zanbebek İnek sütü var içinde birkere verdim içim hiç rahat değil ek gidayids yemiyor sütümde yeterli değil 1 kere verdim içti ama bilmiyorum sağlıklı mı 😓
ruveydaensar el1zanbebek sütünüz yeterli değilse , ek gıda döneminde değilseniz ya da yeni baslamissaniz , karnını yemekle doyuramayacak kadar küçükse en sağlıklısi devam sütü. Başka çare de yok zaten ac kalmaması için . Takılmayın gerisine fazla
el1zanbebek ruveydaensar 1 yaşında ama ek gıdayı yemek istemiyor pek sürekli memede kalmak istiyor haliyle sütümde yetmiyor
ruveydaensar el1zanbebek aslında yaşı ek gıda için yeterli . Muhtemelen dişleri geliyor o yüzden yemekten kaçıniyor . Mamaya hiç alistirmayin . Aç kalsın önemli değil . Zamanla alışır yemeye .
el1zanbebek ruveydaensar dişleri geldi ama yinede iştahsız gün içinde bir şekilde yiyorsa yatmadan önce direniyor meme istiyor
ruveydaensar O1Anne yemesini etkilemiyorsa uykuya geçiş için belki olabilir ama yemesini etkiliyorsa gerek yok çok da sağlıklı değil gerçekten. Ben mamayla büyüten biri olwrak ne yazık ki böyle söylüyorum . 8ay emdi sadece sonra mama.
ruveydaensar el1zanbebek uykuya geçiş için destek olarak istiyor demekki . En iyisini siz bilirsiniz bebeğiniz için . Tamam çok da sağlıklı bı şey değil gerçekten ama. Bebek nasıl istiyorsa öyle yapmak gerekiyor bazen . Bu onun ve sizin mutluluğunuz için gerekli .