Kayraaaa sabirsizbebek15 salyasını kesti 2 gün taktım kolyesini sonra rahatsız olur diye çıkardım eline tatktm elindende düştü öyle duruyor
Bebim_kent48 sabirsizbebek15 bebeğim şuan 5. Ayını doldurdu 4. Ayda taktık salyaları çokdu. Kehribar ın faydasının olduğunu düşünüyorum salyalarımız baya azaldı çok şükür. inşallah çıkarkende faydası olur.
[silindi] sabirsizbebek15 hiç görmediğimi düşünüyordum dün çıkardım gün boyu mahvetti bizi yeniden taktım şimdi çok uysallaştı diş belirtisi yok ama huysuzluğu var demek ki işe yarıyormuş
ZeydinAnnesi7 Diş döneminde taktım ben 1 yaşında hala kullanırız 😊 ben faydasını gördüm şükür ne gece uykusuzluğu ne huzursuzluk yaşadık bu sayede çok fazla ağzı akmadıda
Melek36 Ben de şunu sormak istiyorum yeri gelmişken. 2 gundur salyaları akmaya başladı oğlumun. Yakaları ıslanıyor. Daha 50 gunlük çok erken değil mi salya akması için. Ben de kolye alsam mı diye düşünüyordum bugun.
sabirsizbebek15 Bebim_kent48 inş bizimki de 5 aylık 15 gündür salya akıyordu hafiften herşeyi ısırmaya çalışıyordu biz de aldık taktık bir haftadır sanki uysallaştı biraz inşallah çıkacağı zaman da görürüz faydasını
Zuleyha__19 [silindi] geçen yatarken de boynunda mı tutuyorsunuz ben tedirgin oluyorum gece yatarken çıkartıyorum 🤷🏽♀️
[silindi] sabirsizbebek15 ben 2 aylıkken aldım taktım ama gaz falan fayda etmemişti burda da etmediğini yazmıştım ama şimdi anlıyorum ki aslında ediyormuş belki de sadece ağrı kesici özelliği olduğu için fayda ediyor
[silindi] Zuleyha__19 tutuyorum canım 8 aylık olacak haftaya farkında değil boynunda olduğunun hiç sorun yaşamadım ama Allah korusun size takın diyemem
DuyguSentrk sabirsizbebek15 diş çıkarma evresindeyiz hiç bir işe yaramadı ve sertifikalı bir yerden aldım boşa para verdimm